Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Αναζήτηση
Εικόνα για την κατηγορία ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΠΑΠΟΥΤΣΙΩΝ

ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΠΑΠΟΥΤΣΙΩΝ

3 Items in Πλέγμα 4 Items in Πλέγμα Λίστα

Αδιαβροχοποιητικό σπρέι Παπουτσιών Bennon Profi Water Stop

Το αδιαβροχοποιητικό σπρέι παπουτσιών Bennon Profi Water Stop είναι ένα πολύ αποτελεσματικό προϊόν στεγανοποίησης για λεία δέρματα, δέρματα nubuck, σουέτ, υφάσματα και συνθετικά υλικά. Απωθεί το νερό, το λίπος και τη σκόνη και αποτρέπει το λέκιασμα του δέρματος. Όταν χρησιμοποιείται τακτικά, η επιφάνεια των παπουτσιών παραμένει σαν καινούργια για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.
€10,00

Αδιαβροχοποιητικό σπρέι Παπουτσιών Saphir Nano Invulner

Αδιαβροχοποιητικό κατάλληλο για δέρματα suede, nubuck και συνθετικά υφάσματα (cordura κ.α.). Προσφέρει κορυφαία προστασία με βάση τη νανοτεχνολογία. Όταν το Nano Invulner εφαρμοστεί, οι μεμονωμένες ίνες που καλύπτονται από nano στοιχεία, απωθούν νερό και βρωμιά. Όταν χρησιμοποιείται τακτικά, η επιφάνεια των παπουτσιών παραμένει σαν καινούργια για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Συνιστάται για υψηλής τεχνολογίας μεμβράνες (Gore-Tex, Sympatex κ.α.).
€10,00

Κρέμα σιλικονούχα Cofra Diamond Neutral

Κρέμα σιλικονούχα Diamond Neutral για την περιποίηση των δερμάτινων παπουτσιών. Ουδέτερο χρώμα, στιλβωτική και θρεπτική για το δέρμα από σιλικόνη και μελισσοκέρι.
€7,00

Λίπος αδιαβροχοποίησης Tarrago Dubbin

Ειδικό λίπος που αδιαβροχοποιεί, προστατεύει και θρέφει το δέρμα. Κατάλληλο για λαδόδερμα, λεία δέρματα και συνθετικά δέρματα. Άχρωμο. Δεν είναι κατάλληλο για suede και nubuck δέρματα.
€3,50

Λίπος αδιαβροχοποίησης Tarrago Dubbin Tucan

Μίγμα φυσικού λίπους βιζόν, κεριού καρναούμπα και μέλισσας. Σχεδιασμένο για να αδιαβροχοποιεί, να προστατεύει και να θρέφει το δέρμα. Κατάλληλο για λαδόδερμα, λεία δέρματα και συνθετικά δέρματα. Συσκευασία των 100ml.
€8,00

Συνθετικό γράσο Cofra Smooth

Συνθετικό γράσο που μαλακώνει, αδιαβροχοποιεί και θρέφει το αποψιλωμένο δέρμα. Ενισχύει τη διάρκεια ζωής των υποδημάτων και τις επιδόσεις τους.
€8,80