Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Αναζήτηση

SAPHIR

Saphir Αδιαβροχοποίηση παπουτσιών

Η SAPHIR αποτελεί αποτελεί μία από τις σειρές προϊόντων της Γαλλικής εταιρείας AVEL.

Η AVEL ιδρύθηκε το 1977 από τον Alexandre MOURA. Το 2004, η διοίκηση της εταιρείας αναλήφθηκε από τον γιο του, τον Marc. Αυτή η εταιρεία των 48 εργαζομένων μετετράπη σε μία εταιρεία εσόδων πάνω από 10.000.000€.

Στην Ισπανία, η θυγατρική της AVEL, AVEL HISPANIA, που βρίσκεται κοντά στην Βαρκελώνη, διανέμει τις σειρές της στις ισπανικές και λατινοαμερικανικές χώρες. Τα προϊόντα κατασκευάζονται στο εργοστάσιο 7.500 τ.μ., που βρίσκεται στα νοτιοδυτικά της Γαλλίας, κοντά στο COGNAC.

Από την ίδρυσή της, η AVEL έχει διακριθεί προτείνοντας νέες ιδέες για τη διατήρηση και τον καλλωπισμό των πιο ευγενών υλικών: ξύλο, μέταλλο, πλακάκια, δέρμα.

Κάθε αντικείμενο έχει σχεδιαστεί για να ικανοποιεί τους εξαιρετικά απαιτητικούς καταναλωτές ή τους επαγγελματίες που αγωνίζονται να βρουν τα προϊόντα που αντιστοιχούν στις ανάγκες τους. Η διάδοση της εταιρείας έχει αναπτυχθεί φυσικά, χάρη στους πελάτες της, τους καλύτερους πρεσβευτές των προϊόντων. Με τα χρόνια, η εταιρεία έχει γίνει διάσημη σε περισσότερες από 50 χώρες.

Επίσημη ιστοσελίδα: http://avel.com

3 Items in Πλέγμα 4 Items in Πλέγμα Λίστα

Αδιαβροχοποιητικό σπρέι Παπουτσιών Saphir Nano Invulner

Αδιαβροχοποιητικό κατάλληλο για δέρματα suede, nubuck και συνθετικά υφάσματα (cordura κ.α.). Προσφέρει κορυφαία προστασία με βάση τη νανοτεχνολογία. Όταν το Nano Invulner εφαρμοστεί, οι μεμονωμένες ίνες που καλύπτονται από nano στοιχεία, απωθούν νερό και βρωμιά. Όταν χρησιμοποιείται τακτικά, η επιφάνεια των παπουτσιών παραμένει σαν καινούργια για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Συνιστάται για υψηλής τεχνολογίας μεμβράνες (Gore-Tex, Sympatex κ.α.).
€10,00