Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Αναζήτηση

M&G JACALU

Υποδήματα ορειβασίας και κυνηγετικά, της εταιρείας Jacalu, με εσωτερική επένδυση από mesh και θερμική επένδυση από αδιάβροχη μεμβράνη J-tex που διατηρεί τα πόδια στεγνά και ζεστά, παρέχοντας προστασία ακόμα και στις πιο αντίξοες συνθήκες. Με μαλακό πάτο για καλύτερη απορρόφηση των κραδασμών και αντιολισθητική εξωτερική σόλα από φυσικό πρωτογενές καουτσούκ που εξασφαλίζει άριστη σταθερότητα, αντοχή και δυνατή πρόσφυση, χωρίς περιττό βάρος. 

3 Items in Πλέγμα 4 Items in Πλέγμα Λίστα

Ορειβατικά μποτάκια M&G Jacalu 3216 VG4J

Ορειβατικά μποτάκια M&G Jacalu 3216 VG4J. Μποτάκια για το κυνήγι και την ορειβασία, 100% αδιάβροχα, με μεμβράνη J-tex. Εξοπλισμένα με σόλα Vibram, είναι ιδιαίτερα μαλακά και ελαφριά κατασκευασμένα από δέρμα nubuck. Με τεχνολογία Shock Absorb για απορρόφηση κραδασμών και αδιάβροχη διαπνέουσα μεμβράνη. Βάρος 520γρ.
€125,00 €150,00

Ορειβατικά μποτάκια M&G Jacalu 3617 V2

Ορειβατικά μποτάκια M&G Jacalu 3617 V2. Μποτάκια κατάλληλα για το κυνήγι και την ορειβασία, 100% αδιάβροχα, με μεμβράνη J-tex. Μαλακά και ελαφριά, κατασκευασμένα από λαδόδερμα. Διαθέτουν τεχνολογία Shock Absorb για απορρόφηση κραδασμών, με αδιάβροχη διαπνέουσα μεμβράνη και σόλα καουτσούκ.
€93,00 €95,00